Saidon, Selangor – Pengidap gout.

“Sebelum makan kapsul tunjuk langit agak susah untuk berjalan. Berjalan dengan tempang-tempang. Saya mengambil ubat di klinik. Susah untuk berulang ke surau. Setelah mengambil kapsul tunjuk langit, dan makan seperti yang disyorkan, sekarang saya sudah boleh berjalan seperti biasa”.

Uncle Sam, KL

Setelah mengalami kemalangan, luka di kaki beliau tidak sembuh. Doktor kemudiannya mengesahkan beliau mengidap kencing manis dan perlu potong kaki. Setelah dua minggu mengambil kapsul Tunjuk Langit, beliau dapati luka di kaki telah kering dan doktor menyatakan beliau tidak perlu lagi potong kaki.

En Wan Dani, Kelantan

Isteri beliau mengalami masalah keguguran setiap kali mengandung disebabkan kandungan gula dalam darah yang tinggi dan menyebabkan beliau gagal dapat anak. Disyorkan mengambil kapsul Tunjuk Langit, dan setelah dua bulan, beliau berjaya melalui proses hamil yang mana kini beliau dikurniakan sepasang anak kembar.

Cik Sarah, KL

Saya membeli 2 botol kapsul Tunjuk Langit dan selepas mengambil kapsul Tunjuk Langit selama 20 hari, saya rasa sihat dan segar pada setiap hari bekerja, tidak lagi merasa kepenatan, jujurnya ia adalah benar-benar suatu produk yang bagus. Terima kasih banyak-banyak.

Testimoni #1

Saya mengetahui buah Buah Tunjuk Langit dari adik ipar saya yang mengalami migrane. Pada mulanya saya agak ragu-ragu dengan khasiat Buah Tunjuk Langit ini sehingga saya sendiri mencuba kapsul Buah Tunjuk Langit ini. Pada hari kedua memakannya saya demam tetapi demam saya hilang pada hari keempat. Pada mulanya saya rasa takut juga kenapa tindak balasnya begitu mendadak. Tapi saya teruskan memakan juga dengan berpegang pada prinsip yang tumbuhan atau buah yang pahit seperti peria dan hempedu bumi mesti ada unsur-unsur yang dapat mengubati penyakit yang menyerang sistem badan. Sekarang saya anggap mahogany ini seperti ulam kerana saya boleh tahan rasa pahitnya. Dengan adanya kapsul Buah Tunjuk Langit saya dapat berikan kepada semua ahli keluarga saya untuk mereka amalkan.

Testimoni #2

Saya mengalami penyakit diabetes type 2 sejak 5 tahun yang lalu.Pada dua bulan pertama, keadaan tahap gula saya berubah-ubah, naik dan turun. Pada bulan ketiga, bacaan tahap gula saya menjadi stabil normal (5.0) sehingga hari ini. Sekarang saya boleh memakan apa sahaja dengan syarat mengamalkan Buah Tunjuk Langit ini. Kepada sesiapa yang berpenyakit kencing manis, amalkanlah kapsul Buah Tunjuk Langit ini kerana ia telah membantu saya menjadi gembira dan tidak perlu risau tentang pantang larang makanan.

Testimoni #3

Saya adalah pelajar universiti dan mempunyai masaalah selalu mengantuk bila berada di dalam kuliah lebih-lebih lagi apabila selepas mengambil makanan yang banyak. Saya rasa saya mempunyai masalah penghadaman yang lambat kerana saya selalu rasa kembung dan senak bila makan makanan-makanan yang agak berat seperti daging, ayam dan makanan berlemak. Pada mulanya saya diperkenalkan dengan kapsul Buah Tunjuk Langit ini bila saya mempunyai masaalah sakit kepala. Bila saya ambil 2 biji kapsul ini dan saya tidur sekejap. Alhamdulillah sakit kepala pun hilang. Pada suatu hari semasa waktu kuliah saya merasa mengantuk sangat lalu saya cuba mengambil 2 kapsul mahogany ini dan Alhamdullillah rasanya yang sangat pahit memberi kesan yang drastik menghilangkan rasa mengantuk yang dialami. Saya juga mengalami perbezaan dengan sistem penghadaman dimana saya tidak merasai lagi senak atau angin selepas makan bila saya memakan kapsul Buah Tunjuk Langit ini selepas makan makanan yang berat.

Testimoni #4

Selama hampir 10 tahun saya mempunyai masaalah tekanan darah rendah. Badan saya selalu lemah-lemah dan saya selalu mengalami keaadaan kepala berdengung dan berpusing. Terlalu banyak cuti sakit yang saya terpaksa ambil. Banyak kali bila berjumpa dengan doktor, mereka mengatakan tekanan darah saya rendah. Bila saya mencuba mengambil kapsul Buah Tunjuk Langit ini sebagai makanan tambahan. Alhamdullillah saya sudah tidak merasa symptom-simptom tersebut lagi. Badan saya juga selalu bertenaga dan saya tidak lagi ambil cuti sakit seperti sebelum ini. Terima kasih kapsul Buah Tunjuk Langit.

Testimoni #5

Sejak melahirkan anak ketiga saya mesti mengambil cuti pada hari haid yang banyak. Ini adalah kerana perut saya mesti sakit macam nak beranak dan kepala saya rasa sangat sakit. Lepas mula mengamalkan kapsul Buah Tunjuk Langit ini hampir sebulan saya sudah tidak sakit lagi sewaktu datang haid dan dapat bekerja seperti biasa di waktu haid yang banyak. Wanita yang mengalami masalah haid patut mengamalkan kapsul Buah Tunjuk Langit ini. Keadaan haid saya sekarang amat baik dan tiada lagi sakit perut atau segugut.

Testimoni #6

Saya menghadapi gastrik (selalu sakit perut) sejak setahun yang lalu. Saya sekarang amalkan kapsul tunjuk langit dan amat berpuas hati dengan keberkesanannya. Ia juga beri kekuatan yang extra apabila bersama pasangan (faham-faham la).

Testimoni #7

Buah Tunjuk Langit memang banyak kelebihannya. Makcik amalkan sejak kecil lagi dan makcik tak pernah ada penyakit-penyakit. Kepada anak-anak, makcik nasihatkan amalkan buah ini, InsyaAllah badan sihat.

Testimoni #8

Kalau cirit-birit akibat keracunan makanan, Buah Tunjuk Langit nombor 1 ubatnya. Ambillah yang semulajadi kerana yang dah di proses tu dah tak ada khasiat sebenarnya. Saya sekeluarga mengambil kapsul super mahogany ini setahun yang lalu. Seluruh keluarga saya sihat, tidak perlu pergi klinik lagi.

Testimoni #9

Tahap gula dalam darah saya telah turun dari 14.3 kepada 6.5 setelah mengamalkan kapsul super mahogany ini selama 3 bulan. Terima kasih kerana memberi saya harapan untuk hidup gembira.

Testimoni #10

Saya mengalami sakit gout dah lama. Apabila datang sakitnya, tuhan sahaja yang tahu bisanya. Bermacam-macam ubat dan herba saya telah cuba dan ribuan duit telah saya habis tetapi keadaan saya masih tidah berubah. Pada satu hari, saya terlalu sakit sehingga tidak dapat berjalan selama 3 hari lalu kawan saya datang memberi saya makan kapsul Buah Tunjuk Langit . Selepas 2 hari sakit saya mulai hilang tetapi saya berjalan dengan bertongkat. Selepas seminggu, saya kembali normal dan boleh berlari. Sehingga hari ini, saya mengamalkan kapsul tunjuk langit ini.

Testimoni #11

Saya telah menggunakan Buah Tunjuk Langit untuk merawat pesakit-pesakit di klinik saya memandangkan ramai yang meminta rawatan yang tidak menggunakan ubat-ubatan biasa. Saya sendiri mengidap penyakit darah tinggi selama 5 tahun. Sekarang saya tidak lagi bergantung kepada ubat-ubat moden tetapi mengamalkan mahogany ini. Bergantung kepada tubuh badan manusia yang berlainan, ia mengambil masa yang lebih untuk pulih ke tahap normal berbanding dengan ubat yang diberi di klinik atau hospital. Setakat ini, tiada kesan sampingan yang saya temui, kita berikhtiar tuhan menentukan segalanya.