Kita sedia maklum pengidap kencing manis semestinya akan mengambil ubat klinikal sama ada dalam dos yang kecil ataupun suntikan insulin. Tapi kesan jangka panjang terhadap ubat klinikal ialah lemah tenaga syahwat. Terutamanya bagi kaum lelaki. Untuk merawat penyakit kencing manis tersebut adalah disyorkan pengidap mengambil kapsul tunjuk langit secara berterusan kerana tunjuk langit boleh mengawal paras gula dalam darah serta memulihkan kembali tenaga kelelakian anda.

Kencing manis( diabetes) perlu amalkan Kapsul Tunjuk Langit

BOLEHKAH KAPSUL TUNJUK LANGIT DI AMBIL BERSAMA UBAT KLINIKAL ?

Ya, pesakit boleh mengamalkan ubat klinikal bersama kapsul tunjuk langit tapi hendaklah menjarakkan masa makan diantara ubat tersebut dalam 1-2 jam. Insya Allah sekiranya anda berterusan mengamalkan kapsul tunjuk langit, dos ubat klinikal boleh dikurangkan.

Kami syorkan pengidap kencing manis untuk mengambil kapsul tunjuk langit bagi mengembalikan semula tenaga kelelakian anda.

PERLU DIINGATKAN SEBARANG AMALAM PERUBATAN HERBA PERLULAH BANYAK MINUM AIR KOSONG. SEKURANG KURANGNYA 2 LITER SEHARI.

PROMOSI DISEMBER 2013

Harga-Promosi-kapsul-tunjuk-langit

Pembelian 2 botol Kapsul Tunjuk Langit dengan harga RM110 untuk semenanjung  / RM120 bagi Sabah dan Sarawak. Harga termasuk kos penghantaran.  Promosi ini tamat sehingga 07/12/2013.

Kami menjual Kapsul Tunjuk langit Extract 100% tanpa campuran kimia, hanya biji putih buah tunjuk langit yang dibuang kulitnya. (TERBAIK)

PEMBELIAN – KLIK SINI